Det Vannlilje

Om huske av å være en kvinne

 

Boken er basert på erfaringene fra håndlagde homeopatiske legemiddel, og beviser fra den så langt mindre kjente planten Nymphea alba, Vannliljen. En billedlig fortelling skrevet om den forbløffende effektive skapningen.

 

Forfatteren, Frauke Katharina George (Wegmann) beskriver vannliljens innvirkning og innflytelse som homeopatisk legemiddel. Hovedsakelig relatert til mangel på naturlig sensuell feminitet i dagens stormende verden og involverer effekten av den orginale komposisjonen mellom en mann og kvinne.

 

Selv det skjente begrepet "Nymph" refererer til rammede områder av medisinske handlinger. Tolkningen av "Nymphea" står for "kvinnelig guddom", "ung kvienne", "brud". En lotus blomst er regnet som den hellige planten og symbolet for fruktbarhet, renhet og evig liv.

Det kan til tider være vanskelig for leseren å forstå ettersom vannliljen er basert det kvinnelige og vannelementet er ikke en enkel metafor å fordøye for intellektet. 

 

Denne trykte utgaven er håndlaget av indiske kvinner, og hver kopi er ett unikt eksemplar. Dette er en bok som tilsynelatende appellerer til den kvinnelige sjel, men om den når en manns indre, har den en uforutsigbar positiv virkning.


"You will be like an irrigated garden,

on fertile ground,

and it should regenerate through you,

what was lying withered long ago."

isbn: 987-3-00-020988-8

Skrevet på tysk.

€ 24,80

Bestill på E-post: seka@aquila-images.com: